Om AMOA2018-01-03T09:25:59+00:00

Finländsk produktutveckling

Berättelsen om AMOA fick sin början i det finländska, med allt vad det innebär från natur och kvalitet till tillit. Finländska arbetsinsatser och produkter värderas högt såväl i Finland som ute i världen.

 Den rika och rena finländska naturen har alltid varit eftertraktad och väckt förtjusning runt om i världen. De välgörande effekterna som finns i många av våra skogsbär är välkända. Därför finns tranbäret med sina rengörande, skyddande och uppfriskande egenskaper med som en ingrediens i produktserien AMOA.

Tranbär har redan i tidernas begynnelse använts bland annat för att lindra symptom vid urinvägsinfektion. Därför lämpar sig bärets överlägsna hälsoeffekter ypperligt i vårdprodukter för huden i intimområdet. 

 AMOA har från början haft finländska läkare och andra experter med i produktutvecklingen. Genom forskning, utvecklingsarbete och försök har lämpliga kombinationer av råvaror från naturen tagits fram för att på bästa sätt vårda just den känsliga huden i intimområdet. Samtidigt utvecklades en produktkombination med tvättgel och vårdande crème som kompletterar och stödjer varandra och där båda produkterna återfuktar och skyddar den tunna huden.

 Koncentratets effektiva och speciella formula håller hög kvalitet och gör produkterna dryga. Det behövs bara en liten mängd i dagligt bruk för att upprätthålla hudens välbefinnande.

Produktserien AMOA är mycket populär ute i världen. Och för detta har vi att tacka den höga kvaliteten liksom Finlands goda anseende.