Tuotteet2018-03-01T10:03:12+00:00

Rakkaudesta omaan kehoon

Intiimialueen iho on yhtä herkkä ja vaikutuksille altis kuten iho muuallakin. Siksi se vaatii yhtä huolellista hoitoa kuin esimerkiksi silmänympärysiho. Hoitamaton ja vaikkapa kuiva iho reagoi herkemmin ja oirehtii esimerkiksi kutisemalla. Ennaltaehkäisevää huolenpitoa antavat AMOA-tuotteet.

AMOA Fresh

lntiimialueen päivittäiseen ulkoiseen pesuun tarkoitettu geeli, joka puhdistaa hellävaraisesti, ehkäisee intiimialueen ärsytystä ja jättää raikkaan tunteen. Geeliä käytetään vain sormenpään kokoinen tippa, sillä tuote  on erittäin riittoisa! Hierotaan kevyesti. Huuhdellaan pois.

Päivittäin käytettynä AMOA Fresh auttaa ylläpitämään intiimialueen vahvaa puo­lustuskykyä, suojaa intiimialueen happovaippaa ja tukee hyviä mikrobeja ja näin tuote voi osaltaan ehkäistä infektioita. Aktiiviset ainesosat: Karpalo (Vaccinium macrocarpon) ja kehäkukka (Marigold).

Aqua (Water), Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine (Coconut oil derivative), Sodium Chloride, Xylitol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Flower Extract, Glycerin, Citric Acid, Bisabolol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum

AMOA Balance

AMOA Balance on intiimialueen hyvinvointiin tarkoitettu hoito­tuote, jota käytetään päivittäin ulkoisesti. Tiivistetty bioaktiivinen koostumus rauhoittaa, ravitsee, suojaa ja uudistaa ihoa sekä pitää yllä ihon kosteustasapainoa. Päivittäin ulkoisesti intiimialueille, kuivalle iholle kahdesti päivässä.

Tuote vahvistaa ihon suojatoimintoja ja tehostaa ihon omaa ekosysteemiä. Tuote auttaa ehkäisemään myös ympäristöstä johtuvaa ihon ennenaikaista vanhenemista ja auttaa päivittäin käytettynä kaiken ikäisiä. Aktiiviset ainesosat: karpalo ja avokadoöljy.

Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Maltodextrin,Tocopherol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

AMOA Aqua Panthenol

Maustamaton ja hajustamaton bioliukuvoide on intiimialueen kosteuttaja, joka sisältää mm. provitamiini B5:tä ja soveltuu erityisesti herkälle iholle. Sopii käytettäväksi myös kondomin kanssa.

Erityisesti intiimialueen hyvinvointiin kehitetty liukuvoide vähentää yhdynnän kitkaa, tekee yhdynnän miellyttävämmän tuntuiseksi, hoitaa ja ravitsee intiimialueen ihoa sekä ehkäisee haavaumien syntyä

Sisältää pantenolia (provitamiini B5). Ei sisällä parabeeneja (säilöntäaineita, jotka saattavat ärsyttää herkkiä limakalvoja).  Ei aiheuta kutinaa tai kirvelyä edes herkillä limakalvoillaEi sisällä alkoholia, silikonia tai spermisidejä

AMOA Aqua Cranberry

Geeli jättää intiimialueelle miellyttävän, kosteuttavan ja suojaavan kalvon.Tuote sisältää isokarpalouutetta (Vaccinium macrocarpon), joka tasapainottaa intiimialueen ihoa ja voi auttaa hillitsemään mm. hiivaa ja bakteereita. Sopii käytettäväksi myös kondomin kanssa.

Karpalon tuoksu antaa raikastavan tunteen. Tuote sopii kaikille, myös herkkäihoisille ja erityisesti ikääntyville tai virtsatievaivoista kärsiville. Alhainen pH < 5  eli emättimen bakteeritasapainon kannalta ihanteellinen. Käyttö: Laita sormenpään kokoinen tippa intiimialueelle. Lisää tarvittaessa.

Ei sisällä parabeeneja (säilöntäaineita, jotka saattavat ärsyttää herkkiä limakalvoja).Ei aiheuta kutinaa tai kirvelyä edes herkillä limakalvoilla. Ei sisällä alkoholia, silikonia tai spermisidejä.