Rekisteriseloste2018-12-19T04:57:49+00:00

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 §

Laatimispäivä 25.5.2018

  1. Rekisterinpitäjä

IDEOfactory Oy
Y-tunnus: 2509186-9

Osoite: PL 17, 00251 Helsinki

  1. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Kim Lappi
Puh: 075 755 1602
Email: info@amoa.fi 

  1. Rekisterin nimi

IDEOfactoryn (AMOA) asiakas-, yhteistyökumppani ja uutiskirjerekisteri 

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa, ja niitä ovat esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite ja postiosoitteet. IDEOfactory ei kerää käyttäjiensä henkilötietoja lukuun ottamatta tilanteita, joissa käyttäjä nimenomaisesti antaa tietonsa (esim. tilatessaan sähköisen uutiskirjeen, lähettäessään lomakkeen, osallistuessaan kilpailuun tai arvontaan, tilatessaan esitteitä ja pyytäessään tietoja) ja hyväksyy niiden käytön.

Tallennamme, käytämme ja siirrämme käyttäjän henkilötietoja ainoastaan suostumuksen mukaisesti ja aikaan ja sisältöön suhteuttaen vain sen verran kuin yksittäisissä tapauksissa on välttämätöntä, esimerkiksi vastataksemme käyttäjän kysymykseen tai vastataksemme tarjouspyyntöön, tiedottaaksemme kilpailun tai arvonnan tuloksista.

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää vain oleellisia työhön liittyviä henkilötietoja. Näitä ovat esim. yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero), mahdolliset tiedot ammattinimikkeestä, yrityksestä ja verkkosivuista.

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

  1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta asiakasrekisterin tietoja ulkopuolisille kolmansille tahoille.

  1. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietoja voidaan lisätä MailChimp uutiskirjeohjelmaan sekä Googlen hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt viestit yhteystietoineen arkistoituvat lisäksi palvelimelle, joka saattaa sijaita EU:n ulkopuolella. Ko. palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

  1. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa toteutettuna. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

  1. Oikeus tiedon korjaamiseen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

  1. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Uutiskirjeen tilaaja voi milloin tahansa peruuttaa tilauksen uutiskirjeen mukana olevasta linkistä, tai muuttaa ja täydentää tietojaan lähettämällä kirjallisen viestin rekisterinpitäjälle.

  1. Evästeet

Seurataksemme sivuston käyttäjämääriä sekä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta käytämme sivustolla evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneelle tai mobiililaitteeseen, kun vierailet verkkosivustolla. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Sivuston seurantaan käytämme Google Analytics -palvelua. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä. Evästetiedot auttavat meitä parantamaan sivustomme toimivuutta ja käytettävyyttä.

Kun käytät sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

  1. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina, kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää internet-selaimen kautta. Tarkemmat tiedot voit katsoa selaimesi ohjeista.

Jos poistat evästeet käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.