Asiantuntijat2018-02-09T05:00:06+00:00

Tutkimusta ja tuotekehitystä

Vahva osaaminen ja monialainen kokemuskenttä takaavat turvalliset tuotteet. Turvallisuudesta ja laadusta kertoo myös se, että Suomessa AMOAn tuotteet ovat saatavana apteekeista.

Tuotteiden taustalla on huolellista tutkimusta ja terveydenalan asiantuntijoiden osaamista. AMOA tekee aktiivisesti yhteistyötä monien lääkäreiden, seksuaaliterapeuttien ja fysioterapeuttien kanssa.

Asiantuntemusta monesta eri näkökulmasta

Leena Väisälä

Leena Väisälä on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja Nordic Association for Clinical Sexology (NACS) –järjestön auktorisoima kliininen seksologi. Lisäksi Leena Väisälällä on seksuaalilääketieteen erityispätevyys EU:n alueella. Tällä hetkellä Väisälä on myös Suomen Seksologisen Seuran puheenjohtaja (2016).

Leena Väisälä on luennoinut ympäri Suomea seksologiasta ja raskauden ehkäisystä. Hän on lisäksi toimittanut Duodecimin julkaisemaa Seksologia oppikirjaa ja kirjoittanut lukuisia artikkeleja kotimaisiin lääketieteen julkaisuihin. Häntä on myös haastateltu useasti sekä aikakauslehdissä että myös TV:ssä seksuaalisuuteen ja raskauden ehkäisyyn liittyvissä aiheissa.

Anneli Kivijärvi

Anneli Kivijärvi on lääketieteen ja kirurgian tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri sekä kliininen seksologi. Hän on Turun Ehkäisyneuvolan vastaava lääkäri ja pitää yksityisvastaanottoa Lääkäriasema Elonissa.

Kivijärvi on julkaissut lukuisia raskauden ehkäisyä, infektioita ja seksologiaa käsitteleviä artikkeleita kansainvälisissä ja kotimaisissa lääketieteellisissä julkaisuissa. Kivijärvi on yksi ”Lääkärin käsikirjan” sekä suomen- että englanninkielisen laitoksen kirjoittajista. Hän on myös kirjoittanut kirjan ”100 kysymystä naisesta ja seksistä” (Kirjastudio, 2005, Helsinki) ja tehnyt useita koulutusvideoita mm. nuorten naisten gynekologisesta tutkimuksesta ja nuorten miesten seksuaaliterveydestä. Häntä on haastateltu kymmenissä sanoma- ja aikakauslehdissä sekä televisio- ja radio-ohjelmissa. Hän on myös kysytty luennoitsija ja kouluttaja.