Amoan tarina2018-01-03T09:25:59+00:00

Suomalaista tuotekehitystä

AMOAn tarina juontuu suomalaisuudesta – suomalaisesta luonnosta, laadusta ja luotettavuudesta. Suomalaista työtä ja tuotteita arvostetaan niin kotimaassa kuin maailmalla.

Suomen luonnon antimet ja puhtaus ovat aina herättäneet ihastusta ja haluttavuutta ympäri maailmaa. Esimerkiksi metsiemme monien marjojen hyvää tekevät vaikutukset tunnetaan – siksi karpalon puhdistavat, suojaavat ja virkistävät ominaisuudet löysivät tiensä AMOAn tuotteisiin.

Karpaloa on käytetty jo ammoisina aikoina esimerkiksi virtsatieoireiden helpottamisessa. Siksi tuon tehomarjan ylivoimaiset terveysvaikutukset ovat omiaan intiimialueen hoitotuotteissa.

AMOAn tuotekehityksessä ovat alusta alkaen olleet mukana suomalaiset lääkärit ja asiantuntijat. Tutkimisen, kehitystyön ja kokeilun kautta on löydetty sopiva yhdistelmä luonnosta saatavia raaka-aineita, jotka ovat parhaaksi juuri herkälle intiimi-iholle. Samalla kehitettiin toisiaan täydentävä ja tukeva pesuaineen ja hoitovoiteen tuoteyhdistelmä, jotka molemmat sekä kosteuttavat että suojavat ohutta ihoa.

Tuotteiden erityislaatuinen koostumus, tiivistetty ja tehokas huippulaatu tekevät tuotteista riittoisia: vain pieni määrä päivittäisessä käytössä riittää ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

AMOAn tuotteet ovat maailmalla erittäin kysyttyjä. Kiitos siitä kuuluu paitsi loistavalle laadulle myös suomalaisuudelle.